برای خیلی ها قهوه یعنی قهوه ترک. با اینکه طرفداران پر و پا قرص اسپرسو هیچ چیز دیگری را قبول ندارند، اما واقعیت این است که قهوه ترک به مراتب طرفداران بیشتری در ایران و بخصوص در کشور...
بعضی ها با قهوه رابطه چندان خوبی ندارند و گاهی دلیلش طعم خاص یا تلخی بیش از حد قهوه های رایج از جمله اسپرسو برای آن هاست. با این رسپی، می توانید افراد بیشتر و ذائقه هایی متفاوت را ...
وقتی در کوچه های معطر به بوی قهوه در کشورهای عرب زبان راه می روید وسوسه خواهید شد تا قهوه عربی را امتحان کنید، یا شاید بخواهید با روش تهیه آن نیز آشنا شوید. این قهوه در جنوب ایران ...
در ادامه مطالبی که درباره نوشیدنی های ترکیبی برپایه اسپرسو در وبلاگ ماندیرو منتشر کرده ایم، این بار می خواهیم شما را با اسپرسو «کُن پانا» آشنا کنیم. در آمریکا، فرانسه و بریتانیا به...
بعضی وقت ها می خواهیم انواع قهوه ترکیبی با شیر درست کنیم اما دردسر تهیه فوم، ما را منصرف می کند یا شاید به دلیل آنکه نمی دانیم چقدر این کار در خانه راحت است، از خیر آن می گذریم. ای...
با شخصیت ساده و صمیمی قهوه «نویزِت» آشنا شوید، «Noisette Coffee» یک شات اسپرسو است با کمی شیر گرم؛ به همین سادگی!
کافه لاته کلاسیک، عبارت است از قهوه به علاوه مقدار قابل توجهی شیر و کمی کف، این قهوه می تواند اسپرسو باشد و یا هر قهوه سنگینی که به روش های دیگر درست شده باشد.